Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

ΤΑ 3 ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 

Προτεινόμενο θέμα για συζήτηση στην Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Θέρμης την Τετάρτη 28/2/2024

 

Για το τεράστιο πρόβλημα έλλειψης  σχολικής στέγης

Κύριε δήμαρχε,

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι στο δήμο Θέρμης είναι πολύ οξυμένο το ζήτημα της σχολικής στέγης σε όλες τις βαθμίδες. Εμείς τόσο ως Λαϊκή Συσπείρωση στο δήμο, όσο και μέσω των βουλευτών του ΚΚΕ στο κοινοβούλιο έχουμε αναδείξει εδώ και χρόνια το ζήτημα αυτό και πιέζουμε για την επίλυσή του. Βλέπουμε όμως ότι εδώ και χρόνια  (με εξαίρεση τα 2 ημιτελή κτήρια του 5ου Δημοτικού Θέρμης στο Τριάδι και του 2ου Γυμνασίου Θέρμης στο Ρύσιο που μετά από χρόνια στασιμότητας ολοκληρώθηκαν) δεν προχωρά τίποτα.

Ο Δήμος Θέρμης είναι μια περιοχή που τα προηγούμενα χρόνια γνώρισε ραγδαία ανάπτυξη και ο μαθητικός πληθυσμός σήμερα αγγίζει τις 8.300. Ιδιαίτερα η Δημοτική Ενότητα Θέρμης -με την ανοικοδόμηση και την έλευση νέων κατοίκων που εξελίσσεται αυτά τα χρόνια κυρίως στην επέκταση του οικισμού της Θέρμης- θα βρεθεί σε αδιέξοδο τα επόμενα χρόνια, καθώς τα σχολεία όλων των βαθμίδων είναι ήδη ασφυκτικά γεμάτα.

Στον Δήμο λειτουργούν 67 σχολεία σε όλες τις βαθμίδες, ενώ λείπουν 11 σχολικά κτίρια. Την ίδια ώρα μόνο για τα 4 ενοικιαζόμενα κτίρια δίνονται περίπου 350.000 ευρώ το χρόνο.

Αναλυτικότερα:

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πλαγιαρίου λειτουργεί εξαιτίας έλλειψης κτιρίου ως συστεγαζόμενο με το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πλαγιαρίου και εν μέρει στο πρώην κτίριο του 3ου Νηπιαγωγείου Πλαγιαρίου (το οποίο στεγάζεται πλέον σε κοντέινερ σε κοντινή απόσταση). Σε μια αυλή προαυλίζονται συνολικά πάνω από 350 παιδιά, τα οποία δεν χωράνε στους υπάρχοντες χώρους, ακόμα και μετά από ήπιες παρεμβάσεις στο κτίριο.

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ραιδεστού λειτουργεί σε ενοικιαζόμενο κτίριο πρώην βιοτεχνίας και είναι εκτός οικισμού, γεγονός που σημαίνει ότι απαιτείται μεταφορά.

Σε ενοικιαζόμενο κτίριο (πρώην βιοτεχνία) στεγάζεται το 2ο ΓΕΛ Θέρμης.

Το 2ο ΓΕΛ Μίκρας στεγάζεται σήμερα στο κτίριο του ΙΕΚ Θέρμης στην περιοχή του Ρυσίου.

Το 7ο Νηπιαγωγείο Θέρμης λειτουργεί τα τελευταία χρόνια σε προκάτ στο Τριάδι με τους μαθητές να μεταφέρονται εκεί από τη Θέρμη.

Το 6ο Δημοτικό Σχολείο Θέρμης έχει ιδρυθεί και έχει και οργανικές θέσεις δασκάλων, αλλά δεν λειτουργεί λόγω έλλειψης κτιρίου, παρόλο που υπάρχει ανάγκη για την αποσυμφόρηση των υπολοίπων Δημοτικών Σχολείων της Θέρμης.

Σε ακατάλληλο κτίριο, ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στο κέντρο της Θέρμης, μικρό, με σκάλες, με χώρους στο υπόγειο και χωρίς αυλή, στεγάζεται το ΕΕΕΕΚ Θέρμης.

Το 2ο ΕΝΕΕΓΥΛ Ανατολικής Θεσσαλονίκης στεγάζεται σε ένα ακατάλληλο ενοικιαζόμενο κτίριο, που κατά διαστήματα αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Παράλληλα, άμεσες είναι οι ανάγκες για δημιουργία του 4ου Γυμνασίου Θέρμης στο Τριάδι.

Αν λάβει κανείς υπόψη και το γεγονός ότι ο δήμος προτείνει φέτος μέσω των σχολικών μεταβολών να ιδρυθούν στο δήμο Θέρμης το 8ο Νηπιαγωγείο Θέρμης, κάτι που απαιτεί βέβαια και την κατασκευή σχολικού κτιρίου, ειδικό δημοτικό σχολείο και ειδικό νηπιαγωγείο, με προτεινόμενη έδρα το κτήριο του παλιού δημοτικού σχολείου Σουρωτής που θέλει σημαντικές παρεμβάσεις καθώς και 2ου ΕΠΑΛ, με πρόταση να συστεγάζεται με το 2ο ΓΕΛ Μίκρας και το ΙΕΚ Θέρμης σε ένα κτήριο που είναι φτιαγμένο για τις ανάγκες του ΙΕΚ και όχι για σχολείο, το πρόβλημα μεγαλώνει.

Ακόμη, το 3ο Γυμνάσιο Μίκρας στην Καρδία λειτουργεί εδώ και χρόνια σε προκάτ, με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς να είναι εκτεθειμένοι σε κρύο, ζέστη, άνεμο και βροχή, χωρίς καμιά αίθουσα για εκδηλώσεις, εργαστήρια. Συνθήκες δηλαδή απαράδεκτες για ένα σχολείο το 2024.

Τέλος, το μοναδικό ΕΠΑΛ που λειτουργεί στον Δήμο Θέρμης, το ΕΠΑΛ Βασιλικών, έχει ξεπεράσει τα όρια χωρητικότητας σε μαθητές και απαιτούνται νέες αίθουσες και εργαστήρια.

Αποδεικνύεται και από τα παραπάνω ότι με την ασκούμενη πολιτική για την Παιδεία από όλες τις μέχρι σήμερα κυβερνήσεις και τα ελάχιστα κονδύλια για ανέγερση σχολείων η Παιδεία υποβαθμίζεται και δεν λαμβάνεται κανένα μέτρο για την ικανοποίηση των στοιχειωδών αναγκών. Την ώρα που δίνονται απλόχερα δισ. ευρώ στους μεγάλους ομίλους και σε εξοπλιστικές δαπάνες , δεν δίνεται ούτε ευρώ για την κατασκευή σχολείων. Εξάλλου με τα χρήματα που δίνονται για τα ενοίκια για σχολεία στη Θέρμη εδώ και χρόνια, θα χτίζονταν σχολεία.

Απέναντι σε αυτή την κατάσταση η διοίκηση του δήμου πέρα από το να περιμένει πότε θα ανοίξει κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, έχει τη διάθεση και την αποφασιστικότητα μαζί με την εκπαιδευτική κοινότητα και το λαό της Θέρμης να διεκδικήσει δυναμικά τη λύση αυτού του προβλήματος;

Η δημοτική σύμβουλος

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Θέρμη 23/2/2024

Προτεινόμενο θέμα για συζήτηση στην Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Θέρμης την Τετάρτη 28/2/2024

Ολοκληρωμένη αντιπλημμυρική προστασία της λεκάνης απορροής Ανθεμούντα

Εκ των προτέρων σας αναφέρουμε ότι γνωρίζουμε ότι το θέμα αυτό ανήκει στην ευθύνη της Περιφέρειας. Για το λόγο αυτό εξάλλου το θέμα αυτό με μορφή ερώτησης τέθηκε από τους περιφερειακούς συμβούλους και συζητιέται τη Δευτέρα 26/2 στο Περιφερειακό συμβούλιο. Ωστόσο τόσο το θέμα της συνολικής διαχείρισης της αντιπλημμυρικής προστασίας, όσο και επί μέρους παρεμβάσεις, όπως η αντιπλημμυρική περιμετρική τάφρος του οικισμού των Βασιλικών κ.α πρέπει να απασχολούν και να είναι μόνιμο μέλημα του δήμου.

Η ευρύτερη περιοχή της λεκάνης του Ανθεμούντα αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα αντιπλημμυρικής θωράκισης και ειδικότερα το τμήμα της στο Δήμο Θέρμης, που είναι και το μεγαλύτερο και το πιο ευάλωτο σε περίπτωση πλημμύρας, εξαιτίας των χαμηλών κλίσεων του εδάφους, ασυνεχειών κλάδων του – χειμάρρων που εκβάλουν σε αυτόν, εξαιτίας ακόμα και διακοπής τους από το οδικό δίκτυο χωρίς εξασφάλιση της διοχέτευσής τους με κατάλληλα τεχνικά έργα.

Για παράδειγμα, στις περιοχές που διαπερνά η κοίτη του, πριν από την αρχή και μετά το πέρας του πολύπαθου έργου “Διευθέτηση χειμάρρου Ανθεμούντα”, (όπως στις περιοχές των οικισμών των Βασιλικών, της Σουρωτής, της Αγ. Παρασκευής, της Λακκιάς, της Νέας Ραιδεστού και των Ταγαράδων), εκβάλουν δεκάδες ρέματα, εκατέρωθεν του κεντρικού χειμάρρου, όχι στην κοίτη του αλλά σε παρακείμενες εκτάσεις (χωράφια, αυλές σπιτιών και εγκαταστάσεων) που πλημμυρίζουν, με κάθε δυνατή βροχή.

Ως αποτέλεσμα, τα τελευταία χρόνια έχουμε επανειλημμένα γίνει μάρτυρες πλημμυρικών φαινομένων, (Οκτώβριος 2010, Σεπτέμβριος και Δεκέμβριος του 2014, Σεπτέμβριος του 2015, Οκτώβριος του 2020, αλλά και πιο πρόσφατα ), που προκάλεσαν ζημίες στην περιουσία και την επαγγελματική ζωή των εργαζομένων κατοίκων, των αγροτών και των μικροεπαγγελματιών, ακόμα και τραγική απώλεια ανθρώπινης ζωής.

Υπενθυμίζουμε, πως το εν λόγω έργο αφορά μόνο τα 2,7 χλμ από από τα 15χλμ της κοίτης του χειμάρρου μετά τα Βασιλικά, εντάχθηκε το 2017 στο τότε ΕΣΠΑ και αργότερα απεντάχθηκε, επειδή μέχρι και το Σεπτέμβριο του 2023 δεν είχαν ολοκληρωθεί οι αναγκαίες απαλλοτριώσεις. Ταυτόχρονα, απουσιάζει η ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του ζητήματος σε επίπεδο όλης της λεκάνης του Ανθεμούντα, από την αρχή του στα ορεινά μέχρι τις εκβολές του, ώστε οι όποιες παρεμβάσεις και έργα επιχειρηθούν να λειτουργούν αποτελεσματικά και συνεργικά με στόχο την προστασία της ζωής και της περιουσίας του λαού, την προστασία του περιβάλλοντος. Εξαιτίας της αποσπασματικής αντιμετώπισης, διαφαίνονται και επιπλέον κίνδυνοι σε περιοχές υφιστάμενων και σχεδιαζόμενων υποδομών εντός της λεκάνης απορροής Ανθεμούντα, όπως το αεροδρόμιο, όπου συρρέουν χιλιάδες εργαζόμενοι και επιβάτες ή το Τεχνολογικό Πάρκο ThessIntec, όπου επίσης σχεδιάζεται να συγκεντρώνονται χιλιάδες εργαζόμενοι.

Οι μέχρι τα τώρα ελάχιστες παρεμβάσεις αντιπλημμυρικών έργων στην λεκάνη απορροής του χειμάρρου, υπολείπονται κατά πολύ των στοιχειωδών αναγκών, αφήνοντας την περιοχή ουσιαστικά στο έλεος των καιρικών συνθηκών. Είναι γνωστό επίσης ότι πολλά από τα ρέματα, που είναι αποτυπωμένα στους χάρτες διανομής του 1938 του Υπουργείου, έχουν καλυφτεί παρανόμως και σήμερα δεν υφίστανται ως τέτοια, ενώ πολλά από τα σημερινά ρέματα δεν αποτυπώνονται στους τότε χάρτες.

Με βάση τα παραπάνω ρωτάμε:

Ολοκληρώθηκε και πότε ακριβώς η διαδικασία των απαλλοτριώσεων για το έργο “Διευθέτηση χειμάρρου Ανθεμούντα”;

Έχει εξασφαλιστεί χρηματοδότηση και από που; Πότε αναμένεται να ξεκινήσει το έργο και με ποιό χρονοδιάγραμμα;

Ποιες ενέργειες έχει κάνει ως τώρα η Περιφέρεια  και ποιες προγραμματίζει στο αμέσως επόμενο διάστημα, ώστε να εκπονηθεί η αναγκαία συνολική αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων σε όλη της λεκάνη απορροής του Ανθεμούντα;

Το 2017 η διοίκηση της ΠΚΜ εκτιμούσε, με βάση δηλώσεις της, ότι οι συνολικές ανάγκες για την αντιπλημμυρική θωράκιση μόνο της λεκάνης Ανθεμούντα είναι της τάξεως των 100εκ. €, με τις τότε τιμές. Επιπλέον, πριν τις Περιφερειακές Εκλογές του Οκτώβρη του 2023, ο Περιφερειάρχης κ. Α. Τζιτζικώστας σε άρθρο του διακήρυσσε ως “...τρίτη βασική προτεραιότητα...” νέα αντιπλημμυρικά έργα ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ για όλη την ΠΚΜ.

Ο δημοτικός σύμβουλος

Φάνης  Καρκατζούνης

Θέρμη 23/2/2024

Προτεινόμενο θέμα για συζήτηση στην Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Θέρμης την Τετάρτη 28/2/2024

 

Για την ύδρευση (δίκτυα και τιμολογιακή πολιτική)

Κύριε δήμαρχε,

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι στο δήμο Θέρμης είναι πολύ οξυμένο το ζήτημα των βλαβών του δικτύου ύδρευσης. Αυτό συμβαίνει γιατί σε μεγάλο του μέρος το δίκτυο είναι παλιό, κάτι που οδηγεί σε καθημερινές βλάβες. Επίσης μεγάλο κομμάτι του δικτύου αυτού είναι από αμίαντο, κάτι που γεννά σοβαρούς κινδύνους ιδιαίτερα κατά τη διόρθωση βλαβών, τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους καταναλωτές. Χαρακτηριστικό (αλλά όχι μοναδικό) παράδειγμα αποτελούν τα Βασιλικά.

Την ίδια ώρα και σε μια συγκυρία που οι μισθοί, οι συντάξεις, τα εισοδήματα των αγροτών και των επαγγελματιών δεν φτάνουν για να βγεί ο μήνας λόγω του τεράστιου κύματος ακρίβειας η διοίκησή σας αποφάσισε να αυξήσει κατά 20% τα τέλη ύδρευσης και κατά 60% τα πάγια της ύδρευσης.

Η στάση σας αυτή δείχνει την πλήρη αποδοχή μια πολιτικής που μετατρέπει το νερό, το πιο πολύτιμο κοινωνικό αγαθό, σε εμπόρευμα και μάλιστα ακριβοπληρωμένο.

Τι απαντάτε για την πολύ μεγάλη καθυστέρησή σας στο σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός προγράμματος αλλαγής όλου του παλαιού δικτύου, που γεννά μεγάλη ταλαιπωρία, αλλά και κινδύνους για την υγεία;

Τι απαντάτε στη γενική δυσαρέσκεια και αντίδραση των κατοίκων της Θέρμης για την μεγάλη επιβάρυνσή τους με την αύξηση της τιμής του νερού;

 

Ο δημοτικός σύμβουλος

Αριστείδης Θάνος

Θέρμη 23/2/2024


Αίτημα μετάθεσης της ημέρας της Ειδικής Συνεδρίασης Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Θέρμης

 

Αίτημα μετάθεσης της ημέρας της Ειδικής  Συνεδρίασης Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Θέρμης

Σας κοινοποιούμε το αίτημα που υπέβαλαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης χθες 22/2/2024 προς την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου να αλλάξει η ημέρα της Ειδικής  Συνεδρίασης Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Θέρμης, καθώς στις 28/2 είναι η μαύρη επέτειος ενός χρόνου από το έγκλημα στα Τέμπη, είναι ημέρα γενικής απεργίας (απεργούν και οι εργαζόμενοι του Δήμου) και υπάρχουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα. Θεωρούμε ότι μια τέτοια μέρα που οι εργαζόμενοι απεργούν, που ο κόσμος θα διαδηλώνει, που ακόμη και δημοτικοί σύμβουλοι θα είναι στο δρόμο δεν είναι κατάλληλη για την ειδική αυτή συνεδρίαση, που πρέπει να έχει συμμετοχή και να της αποδοθεί η σημασία που της αξίζει.

Παρά την αρνητική απάντηση που πήραμε θεωρούμε πως πρέπει να επανεξεταστεί το αίτημά μας.

 

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

Φάνης Καρκατζούνης

Αριστείδης Θάνος

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

 

Θέρμη 23/2/2024

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ 20/9 20:00


 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΘΕΡΜΗΣ

 

Υποψήφιος δήμαρχος Θέρμης


Καρκατζούνης Θεοφάνης (Φάνης) του Ιωάννη

 

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι


Αγγέλου Χριστίνα του Γεωργίου (Μίκρας)

Ακριτίδου Μαρίνα του Ηρακλή (Θέρμης)

Αλλοδιανάκη Ισμήνη του Αντωνίου (Θέρμης)

Αμουτζίδου Μαρία του Γεωργίου (Θέρμης)

Βαχαροπούλου Αιμηλία του Βασιλείου (Μίκρας)

Γιαννούση Βασιλεία του Πέτρου (Μίκρας)

Γκαντίδης Γεώργιος του Παναγιώτη (Μίκρας)

Γκουδινάκης Χαράλαμπος του Ευαγγέλου (Μίκρας)

Γουλάρας Ιωάννης του Βασιλείου (Μίκρας)

Γραβαλά Ευδοξία του Σωκράτη (Βασιλικών)

Γραμματικός Βασίλειος του Κωνσταντίνου (Μίκρας)

Γραμμένος Λεωνίδας του Γεωργίου (Βασιλικών)

Δεληγιάννη Ελένη του Νικολάου (Μίκρας)

Δερβένης Βασίλειος του Χρήστου (Βασιλικών)

Δημαρχόπουλος Παναγιώτης του Χαραλάμπους (Θέρμης)

Δούλη Γεωργία του Ευαγγέλου (Θέρμης)

Ευθυμιάδου Μελπομένη του Ευθυμίου (Θέρμης)

Ζερβός Σωτήριος του Ιωάννη (Μίκρας)

Θάνος Αριστείδης του Γεωργίου (Θέρμης)

Ιγνατιάδης Ιωάννης του Θεοδώρου (Θέρμης)

Ιωαννίδης Ιωάννης του Νικολάου (Θέρμης)

Κηπουρός Αθανάσιος του Θεοδώρου (Βασιλικών)

Κιουμουσίδης Δημήτριος του Ανέστη (Βασιλικών)

Κλιάφας Βασίλειος του Αλεξάνδρου (Μίκρας)

Κυριακίδου Σοφία του Χαραλάμπους (Θέρμης)

Κύρινας Στέργιος του Χρήστου (Μίκρας)

Λασκαρίδης Δημήτριος του Εμμανουήλ (Θέρμης)

Λιθοξοπούλου Ευθυμία (Έφη) του Γεωργίου (Θέρμης)

Μακρίδης Κοσμάς του Κωνσταντίνου (Βασιλικών)

Μασλαρινού Ελένη του Γεωργίου (Θέρμης)

Μιχαηλίδης Κωνσταντίνος του Ιωάννη (Μίκρας)

Μιχάλακ Παπαδοπούλου Βασιλική του Νικολάου (Θέρμης)

Μπάρας Ιωάννης του Αργυρίου (Βασιλικών)

Μπουϊκίδου Μαρία του Κωνσταντίνου (Θέρμης)

Μπουτοβίνας Αργύριος του Γεωργίου (Μίκρας)

Οικονόμου Γεώργιος του Σταύρου (Μίκρας)

Πανέρα Άλτα Ξανθίππη του Ευαγγέλου (Θέρμης)

Πανταζή Ευγενία Χριστίνα του Γεωργίου (Βασιλικών)

Ρογδάκη Μαρία του Παντελή (Θέρμης)

Σανίδας Γεώργιος του Μιχαήλ (Θέρμης)

Σεμερτζής Χρήστος του Σταύρου (Μίκρας)

Σερμπίνη Πολυξένη (Τζένη) του Κωνσταντίνου (Θέρμης)

Σφονδύλας Δημήτριος του Φιλίππου (Βασιλικών)

Τακαντζά Ελένη του Αθανασίου (Θέρμης)

Τανασκίδης Χρήστος του Ανδρέα (Μίκρας)

Ταουσιάνη Αικατερίνη του Ηλία (Βασιλικών)

Τριανταφυλλίδης Γεώργιος του Αλεξάνδρου (Θέρμης)

Τριανταφυλλίδου Ιωάννα του Δημητρίου (Μίκρας)

Τσονίδης Γεώργιος του Κωνσταντίνου (Θέρμης)

Φιλιππόπουλος Αναστάσιος του Σωτηρίου (Μίκρας)

Φουσέκης Παναγιώτης του Ευθυμίου (Βασιλικών)

Φωτιάδου Μαρία του Μιχαήλ (Θέρμης)

Χατζηδημητριάδου Εύα του Γεωργίου (Θέρμης)

Χονδρούδης Στυλιανός του Νικήτα (Μίκρας)

 

Υποψήφιοι σύμβουλοι δημοτικών κοινοτήτων


ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ


Ηλιάδου Μαρίκα του νεόκοσμου

Καραγιάννη Μαρία του Αλεξάνδρου

Κεφαλέλη Άννα του Κώστα

Σουμελίδης Γεώργιος του Παναγιώτη

Ταουσιάνη Πολυζώνη Μαρία του Γεωργίου

 

ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

 

Παπασταφίδας Αναστάσιος του Ιωάννη

Τσαβδάρη Γεωργία του Νικολάου

Υφαντίδου Χρυσάνθη του Δημητρίου

 

ΒΑΣΙΛΙΚΑ

 

Βουλγαρούδης Γεώργιος του Αθανασίου

Μπάρας Ηλίας του Κλεάνθη

Ντόγκουση Αικατερίνη του Αστερίου

Παπακωνσταντίνου Ασπασία του Γεωργίου

Τριανταφύλλου Δημήτριος του Αλκιβιάδη

 

ΘΕΡΜΗ

 

Αλλοδιανάκης Αντώνιος του Νικολάου

Γιαταγαντζίδου Αναστασία του Ιωάννη

Ευθυμιάδης Ευθύμιος του Νεόφυτου

Ευσταθουλίδου Κάλφα Μαρία του Γεωργίου

Κακούτης Χαράλαμπος του Μιχαήλ

Κασιούμη Μαγδαλινή του Νικολάου

Κουμποτής Ιωάννης του Βασιλείου

Μιχαήλ Εμμανουήλ του Μιχαήλ

Μπάρριος Μαρτίνεζ Γκατζήμα Χουάνα Ισαμπέλ του Χουάν

Ντάγκα Μπασίνα Καλλιόπη (Πόπη) του Ιωάννη

Ουζούνης Πέτρος του Γεωργίου

Ρασκόπουλος Αντώνιος του Πέτρου

Τριανταφυλλίδης Παύλος του Αλεξάνδρου

Τσαβδάρης Νικόλαος του Αποστόλου

Χατζηδημητριάδης Δημήτριος του Ιωάννη

 

ΚΑΡΔΙΑ

 

Αμανατίδου Ελισάβετ του Βασιλείου

Αρσένογλου Δημήτριος του Χρήστου

Βαρσάμης Νικόλαος του Δημητρίου

Καραβάνας Νικόλαος του Κωνσταντίνου

Φωκά Καλαμαρά Αθανασία του Παναγιώτη

 

ΚΑΤΩ ΣΧΟΛΑΡΙ

 

Κεραμίδας Παναγιώτης του Παντελεήμονα

Μακρή Ελένη του Αθανασίου

Σπυρόπουλος Φώτιος του Ελευθερίου

ΝΕΑ ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ

 

Γιοβανάκης Ιωάννης του Αποστόλου

Κίτσου Ιωάννα του Δημητρίου

Κυριακίδου Ειρήνη του Χαραλάμπου

Λέκκας Ναπολέων του Γεωργίου

Τριανταφυλλίδης Αλέξανδρος του Γεωργίου

 

ΝΕΟ ΡΥΣΙΟ

 

Δολαψής Ανδρέας του Βασιλείου

Λασκαρίδης Εμμανουήλ του Χρήστου

Λιώρα Μαρία του Βασιλείου

Μιχαηλίδου Αικατερίνη του Νικολάου

Νικολαΐδου  Μπασάκα Στυλιανή του Κωνσταντίνου

 

ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ

 

Γιαμπάνης Αθανάσιος του Γεωργίου

Τριανταφυλλίδου Θεοδώρα του Αλεξάνδρου

Τριχάχαλος Παύλος του Βασιλείου

 

ΠΛΑΓΙΑΡΙ

 

Αγγέλου Μιχαήλ του Γεωργίου

Γουλάρας Βασίλειος του Ιωάννη

Πραντσίδου Αθηνά του Μόσχου

Τζίμου Άλκηστις του Νικολάου

Τριανταφυλλίδου Αθανασία συζ. Δημητρίου

 

ΣΟΥΡΩΤΗ

 

Αχτινούδης Ιωακείμ του Άγγελου

Σπάργιας Παντελεήμων του Χρήστου

Τσολογιάννης Βασίλειος του Οδυσσέα

 

 

ΤΑΓΑΡΑΔΕΣ

 

Αβραάμ Νικόλαος του Γεωργίου

Γαζιάνος Κωνσταντίνος του Χρήστου

Μουστάκης Ηλίας του Στεφάνου

Σιδηρόπουλος Διαμαντής του Παναγιώτη

Φράγκου Αθανασία του Δημητρίου

 

ΤΡΙΛΟΦΟΣ

 

Αμπατζή Σεϊτάνη Δέσποινα του Αστερίου

Γιωλτζόγλου Χαράλαμπος Στυλιανός (Χαριστέλιος) του Σταύρου

Καλμανίδου Δέσποινα του Ανδρόνικου

Μαυρομματάκη Ειρήνη του Δημητρίου

Πρέντα Μαρία του Αθανασίου

Στόικος Απόστολος του Νικολάου

Χονδρούδη Χορτιατνού Μαγδαληνή του Αστερίου

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

ΟΙ 120 ΠΡΩΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ


ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ 120 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Η Λαική Συσπείρωση ανακοινώνει τους πρώτους 120 υποψηφίους και συγκεκριμένα 53 υποψηφίους δημοτικούς και 67  υποψηφίους τοπικούς συμβούλους σε 12 κοινότητες ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι.

Καλούμε τους κατοίκους του δήμου Θέρμης στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου να ενισχύσουν σημαντικά τα ψηφοδέλτια της “Λαϊκής Συσπείρωσης”!

Τώρα είναι η ώρα να αλλάξει ρότα ο Δήμος Θέρμης, να εκλεγεί αγωνιστική διεκδικητική δημοτική αρχή, να ενισχυθεί και στο Δήμο Θέρμης το ρεύμα αμφισβήτησης και διεκδίκησης, που θα θέσει στην πρώτη γραμμή:

-        Ολοκληρωμένο πρόγραμμα αναβάθμισης της σχολικής στέγης που θα αντιμετωπίσει το τεράστιο ζήτημα σχολικής στέγης του δήμου, καθώς απουσιάζουν 11 σχολικά κτήρια. Για να σταματήσει το χάλι με τους κλεισμένους διαδρόμους, τα καταργημένα εργαστήρια και τα kibo στις αυλές εν έτει 2023.

-        Την άμεση δημιουργία, εξοπλισμό και πιστοποίηση παιδικών χαρών σε όλους τους οικισμούς, για να μη μεγαλώσουν κι άλλες γενιές παιδιών χωρίς κούνια. Γιατί είναι ντροπή να έχουμε 6 χωριά χωρίς παιδική χαρά και μεγάλους οικισμούς με μόλις 1.

-        Δημιουργία όλων των υποδομών και λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την ομαλή πρόσβαση και την ισότιμη ένταξη των ΑμΕΑ σε όλες τις πλευρές της κοινωνικής ζωής στο Δήμο Θέρμης

-        Ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Θέρμης και όλων των τοπικών ιατρείων με όλο το απαραίτητο ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό άμεσα!

-        Ανακούφιση των εργαζομένων, ανέργων και των μικρών επαγγελματιών της πόλης. Γενναία μείωση των δημοτικών τελών για τη λαϊκή οικογένεια, αλλά και των υψηλών διδάκτρων στο πολιτιστικό  και των τροφείων στους παιδικούς σταθμούς. Κατάργηση χαρατσιών, όπως αυτού της ελεγχόμενης στάθμευσης που ετοιμάζεται για τους κατοίκους της Θέρμης,

-        Αντισεισμικό έλεγχο και αναβάθμιση της αντισεισμικής προστασίας όλων των υφιστάμενων σχολικών και δημοτικών κτηρίων που έχουν κατασκευαστεί με βάση παλαιότερες προδιαγραφές και κανονισμούς.

-        Άμεση ολοκλήρωση της γέφυρας Τριλόφου Πλαγιαρίου, η έλλειψη της οποίας για 3 χρόνια ταλαιπωρεί τους κατοίκους.

-        Απαραίτητη αντιπλημμυρική προστασία. Να προχωρήσουν αναγκαία έργα, όπως η αντιπλημμυρική περιμετρική τάφρος και  η γέφυρα στα σφαγεία στα Βασιλικά, η  ιρλανδική διάβαση στην οδό Θέρμης – Ταγαράδων κ.α

-        Σύγχρονα δίκτυα ύδρευσης για να αλλάξουν τα δίκτυα αμιάντου και οι συνεχείς βλάβες και ολοκλήρωση και λειτουργία δικτύων αποχέτευσης σε όλους τους οικισμούς.

-        Τη δημιουργία πυροσβεστικής υπηρεσίας στη Θέρμη, πριν να είναι αργά.

-        Χρηματοδότηση από το κράτος, για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού και μονιμοποίηση του ήδη υπάρχοντος. Για να στελεχωθούν άμεσα κρίσιμες υπηρεσίες του Δήμου.

-        Δημιουργία χώρων αναψυχής και πολιτισμού, που λείπουν από τους περισσότερους οικισμούς. Την κατασκευή σύγχρονων πολιτιστικών κέντρων και τη ενίσχυση συνολικά του πολιτιστικού έργου και των συλλόγων με προσωπικό, μέσα και οικονομική στήριξη.  

-        Άμεση παρέμβαση για βελτίωση της κατάστασης στις αστικές συγκοινωνίες.

-        Ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης των αθλητικών υποδομών του δήμου, αλλά και ολόπλευρης στήριξης του αθλητισμού και των συλλόγων.

-        Τη λήψη άμεσων μέτρων για την ασφάλεια κίνησης των μαθητών, γονιών, εκπαιδευτικών (2ο ΔΣ Ν. Ραιδεστού, σχολεία Βασιλικών) και συνολικά την οδική ασφάλεια των κατοίκων.

 

Τη μάχη αυτή θα δώσουν μέσα από τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης οι  120 υποψήφιοι, που ανακοινώνουμε σήμερα. Πρόκειται για δοκιμασμένους αγωνιστές,  για νέους ανθρώπους, αλλά και για  ανθρώπους από διαφορετική πολιτική αφετηρία που συμπορεύονται με το ΚΚΕ στη μάχη αυτή, εκφράζοντας τη διάθεση να παλέψουν για την ικανοποίηση των αναγκών των κατοίκων του τόπου μας.

 

Όλα αυτά τα χρόνια οι εργαζόμενοι, η νεολαία του δήμου μας βρήκαν απέναντί τους όχι μόνο τη δημοτική αρχή (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ), αλλά και σύσσωμες τις υπόλοιπες παρατάξεις ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ. Ενόψει εκλογών πάλι όλοι τους θα αυτοπαρουσιάζονται ως “ανεξάρτητοι”, αλλά είναι γνωστοί για τις απόψεις τους και το παρελθόν τους, στοιχίζονται στην ίδια αντιλαϊκή κατεύθυνση  αφήνοντας για δεκαετίες ανικανοποίητες τις μεγάλες λαϊκές ανάγκες των κατοίκων του δήμου μας

 

Απέναντι τους ο λαός μας θα χρειαστεί μια διοίκηση και στο Δήμο Θέρμης που θα λειτουργεί ως ισχυρή, λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των κατοίκων του δήμου μας. Θα χρειαστεί νέες δυνάμεις που θα βρεθούν από την επόμενη μέρα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για καλύτερη ζωή.

 

Το δίλημμα που τέθηκε εκκωφαντικά μετά το έγκλημα στα Τέμπη τον Μάρτη του 2023, είναι διαρκώς εδώ : Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας.

 

Οι υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση επιλέγουμε να παλέψουμε για τις ζωές μας.

Πιο πολλοί εκλεγμένοι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, σημαίνει:

Πιο δυνατός ο λαός!

Στις 8 Οκτώβρη ψηφίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση.


 Ο Φάνης Καρκατζούνης είναι 45 ετών, είναι κάτοικος Ν. Ραιδεστού και εργάζεται ως φιλόλογος στο Γυμνάσιο των Βασιλικών. Είναι παντρεμένος με την Τατιάνα Τριανταφυλλίδου και έχουν τέσσερα παιδιά.

 

Γεννήθηκε στην Αγγίστα Σερρών το 1978 και από το 1994 κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο τμήμα Ιστορίας – Αρχαιολογίας του ΑΠΘ.

Ασχολείται ενεργά με τα κοινά από τα μαθητικά του χρόνια. Διατέλεσε μέλος του ΔΣ του συλλόγου φοιτητών Ιστορικού – Αρχαιολογικού, ενώ από το 2013 δραστηριοποιείται συνδικαλιστικά στη Β ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης.

Είναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Θέρμης , της Ένωσης Συλλόγων Γονέων δήμου Θέρμης και της Ομοσπονδίας Ενώσεων Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας. Είναι μέλος του Συλλόγου Σερραίων Θέρμης, του κεντρικού Συλλόγου Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης,  καθώς και της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων. Είναι στέλεχος του ΚΚΕ.

Είναι δημοτικός σύμβουλος Θέρμης και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θέρμης από το 2014, ενώ έχει διατελέσει μέλος της οικονομικής επιτροπής, της επιτροπής ποιότητας ζωής, του ΔΣ του νομικού προσώπου για τους παιδικούς σταθμούς και τα ΚΑΠΗ, των σχολικών επιτροπών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και του ΔΣ της ΔΕΠΠΑΘ.


ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΑΡΚΑΤΖΟΥΝΗΣ

ΘΕΟΦΑΝΗΣ (ΦΑΝΗΣ)

ΘΕΡΜΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΙΔΙΟΤΗΤΑ

ΑΓΓΕΛΟΥ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΜΙΚΡΑΣ

ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΑΚΡΙΤΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΝΑ

ΘΕΡΜΗΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

ΑΛΛΟΔΙΑΝΑΚΗ

ΙΣΜΗΝΗ

ΘΕΡΜΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ - ΜΙΣΘΩΤΗ

ΑΜΟΥΤΖΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΘΕΡΜΗΣ

ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΒΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΙΜΗΛΙΑ

ΜΙΚΡΑΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ

ΒΑΣΙΛΕΙΑ

ΜΙΚΡΑΣ

ΑΝΕΡΓΗ

ΓΙΑΤΑΓΑΝΤΖΙΔΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΘΕΡΜΗΣ

ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ

ΓΚΑΝΤΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΙΚΡΑΣ

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Ε.Α

ΓΚΟΥΔΙΝΑΚΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΜΙΚΡΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΓΟΥΛΑΡΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΙΚΡΑΣ

ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ

ΓΡΑΒΑΛΑ

ΕΥΔΟΞΙΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΜΙΚΡΑΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΑΤΡΟΣ

ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ

ΕΛΕΝΗ

ΜΙΚΡΑΣ

ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΔΕΡΒΕΝΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΘΕΡΜΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΔΟΥΛΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΘΕΡΜΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ

ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ

ΘΕΡΜΗΣ

ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΖΕΡΒΟΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΜΙΚΡΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΘΑΝΟΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΘΕΡΜΗΣ

ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΘΕΡΜΗΣ

ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΘΕΡΜΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΚΗΠΟΥΡΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ

ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΚΙΟΥΜΟΥΣΙΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΚΛΙΑΦΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΜΙΚΡΑΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ

ΣΟΦΙΑ

ΘΕΡΜΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΚΥΡΙΝΑΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ

ΜΙΚΡΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ - ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ

ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΘΕΡΜΗΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΜΑΚΡΙΔΗΣ

ΚΟΣΜΑΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ

ΑΓΡΟΤΗΣ

ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΥ

ΕΛΕΝΗ

ΘΕΡΜΗΣ

ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ ΙΕΚ

ΜΙΑΧΑΗΛΙΔΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΙΚΡΑΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΜΙΧΑΛΑΚ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΘΕΡΜΗΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΜΠΟΥΙΚΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΘΕΡΜΗΣ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ - ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΙΚΡΑΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΠΑΝΕΡΑ

ΑΛΤΑ

ΘΕΡΜΗΣ

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΠΑΝΤΑΖΗ

ΕΥΓΕΝΙΑ  ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ

ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΡΟΓΔΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ

ΘΕΡΜΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΣΑΝΙΔΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΘΕΡΜΗΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ

ΣΕΡΜΠΙΝΗ

ΠΟΛΥΞΕΝΗ (ΤΖΕΝΗ)

ΘΕΡΜΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΣΦΟΝΔΥΛΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΤΑΚΑΝΤΖΑ

ΕΛΕΝΗ

ΘΕΡΜΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΤΑΝΑΣΚΙΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΙΚΡΑΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΤΑΟΥΣΙΑΝΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΘΕΡΜΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ

ΙΩΑΝΝΑ

ΜΙΚΡΑΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΤΣΟΝΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΘΕΡΜΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΜΙΚΡΑΣ

ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΦΟΥΣΕΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ

ΦΩΤΙΑΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΘΕΡΜΗΣ

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ - ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΧΑΤΖΗ

ΕΛΕΝΗ

ΜΙΚΡΑΣ

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ

ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ

ΕΥΑ

ΘΕΡΜΗΣ

ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ

ΧΟΝΔΡΟΥΔΗΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΜΙΚΡΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

ΗΛΙΑΔΟΥ

ΜΑΡΙΚΑ

ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΣΟΥΜΕΛΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ

ΤΑΟΥΣΙΑΝΗ - ΠΟΛΥΖΩΝΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΤΣΙΝΙΚΙΔΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

 

 

 

 

ΠΑΠΑΣΤΑΦΙΔΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΤΣΑΒΔΑΡΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΥΦΑΝΤΙΔΟΥ

ΧΡΥΣΑΝΘΗ

ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

 

 

 

 

ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΜΠΑΡΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ

ΝΤΟΓΚΟΥΣΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ

ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΑΣΠΑΣΙΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ

ΑΓΡΟΤΗΣ

 

 

 

 

ΑΛΛΟΔΙΑΝΑΚΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΘΕΡΜΗΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ

ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΘΕΡΜΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ

ΕΥΣΤΑΘΟΥΛΙΔΟΥ - ΚΑΛΦΑ

ΜΑΡΙΑ

ΘΕΡΜΗΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΚΑΚΟΥΤΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΘΕΡΜΗΣ

ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ

ΚΑΣΙΟΥΜΗ

ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ

ΘΕΡΜΗΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΛΙΘΟΞΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΥΘΥΜΙΑ

ΘΕΡΜΗΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΘΕΡΜΗΣ

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ - ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΚΕΤΑ

ΜΠΑΡΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΝΕΖ

ΧΟΥΑΝΑ-ΙΣΑΜΠΕΛ

ΘΕΡΜΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΝΤΑΓΚΑ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΘΕΡΜΗΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΟΥΖΟΥΝΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ

ΘΕΡΜΗΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΡΑΣΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΘΕΡΜΗΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ

ΘΕΡΜΗΣ

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΤΣΑΒΔΑΡΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΘΕΡΜΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΘΕΡΜΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

 

 

 

 

ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ

ΕΛΙΣΑΒΕΤ

ΚΑΡΔΙΑΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΔΥΤΙΚΟΣ

ΑΡΣΕΝΟΓΛΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΑΡΔΙΑΣ

ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΒΑΡΣΑΜΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΑΡΔΙΑΣ

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ  - ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΑΡΔΙΑΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΦΩΚΑ - ΚΑΛΑΜΑΡΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΚΑΡΔΙΑΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

 

 

 

 

ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΤΩ ΣΧΟΛΑΡΙΟΥ

ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΜΑΚΡΗ

ΕΛΕΝΗ

ΚΑΤΩ ΣΧΟΛΑΡΙΟΥ

ΕΛ. ΕΠΑΓΕΛΛΜΑΤΙΑΣ

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΦΩΤΙΟΣ

ΚΑΤΩ ΣΧΟΛΑΡΙΟΥ

ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΓΙΟΒΑΝΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑΣ ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΙΠΑΕ

ΚΙΤΣΟΥ

ΙΩΑΝΝΑ

ΝΕΑΣ ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ

ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

 

ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ

ΝΕΑΣ ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΛΕΚΚΑΣ

ΝΑΠΟΛΕΩΝ

ΝΕΑΣ ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ

ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΝΕΑΣ ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ

ΦΟΙΤΗΤΗΣ  ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

ΔΟΛΑΨΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ

ΝΕΟΥ ΡΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΝΕΟΥ ΡΥΣΙΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΛΙΩΡΑ

ΜΑΡΙΑ

ΝΕΟΥ ΡΥΣΙΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΝΕΟΥ ΡΥΣΙΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

 ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ - ΜΠΑΣΑΚΑ

 ΣΤΥΛΙΑΝΗ

 ΝΕΟΥ ΡΥΣΙΟΥ

 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

 

 

 

 

ΑΓΓΕΛΟΥ

ΜΙΧΑΗΛ

ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΓΚΟΥΔΙΝΑΚΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΓΟΥΛΑΡΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ

ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ

ΠΡΑΝΤΣΙΔΟΥ

ΑΘΗΝΑ

ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ

ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΤΖΙΜΟΥ

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ

ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ  - ΤΣΙΟΥΤΣΙΟΥΛΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

 

 

 

 

ΑΧΤΙΝΟΥΔΗΣ

ΙΩΑΚΕΙΜ

ΣΟΥΡΩΤΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ – ΜΟΥΣΙΚΟΣ

ΣΠΑΡΓΙΑΣ

ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ

ΣΟΥΡΩΤΗΣ

ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΤΣΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΣΟΥΡΩΤΗΣ

ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

 

 

 

 

ΑΒΡΑΑΜ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΤΑΓΑΡΑΔΩΝ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΓΑΖΙΑΝΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΑΓΑΡΑΔΩΝ

ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ

ΗΛΙΑΣ

ΤΑΓΑΡΑΔΩΝ

ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

ΤΑΓΑΡΑΔΩΝ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΦΡΑΓΚΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΝΑΣΙΑ)

ΤΑΓΑΡΑΔΩΝ

ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΑΜΠΑΤΖΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΤΡΙΛΟΦΟΥ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΓΙΩΛΤΖΟΓΛΟΥ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΤΡΙΛΟΦΟΥ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΚΑΛΜΑΝΙΔΟΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΤΡΙΛΟΦΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΑΚΗ

ΕΙΡΗΝΗ

ΤΡΙΛΟΦΟΥ

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΣ

ΠΡΕΝΤΑ

ΜΑΡΙΑ

ΤΡΙΛΟΦΟΥ

ΑΝΕΡΓΗ

ΣΕΜΕΡΤΖΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΡΙΛΟΦΟΥ

ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ

ΣΤΟΪΚΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΤΡΙΛΟΦΟΥ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΧΟΝΔΡΟΥΔΗ - ΧΟΡΤΙΑΤΝΟΥ

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

ΤΡΙΛΟΦΟΥ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

 

 

Σήμερα επίσης ανακοινώνουμε και τους 2 υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους από την περιοχή μας με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Σωτήρη Αβραμόπουλο

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΜΑΚΡΗ ΧΑΡΑ, ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΘΕΡΜΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΡΕΒΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ , ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»


ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ 120 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ  ΣΤΟΝ  ΤΥΠΟ